Over ons

People will forget what you did…but will never forget how you made them feel

Maya Angelou

” Ik ben Katrien, Katarina, Titi, Energetisch Therapeut, Holistisch Well-being & Transformatie Coach bij Rocksea and the Waves.

Geïnspireerd en beïnvloed door vele culturen, na 14 jaar in het buitenland gewerkt te hebben op meer dan 30 bestemmingen in operationeel coördinerende functies binnen het toerisme.

In België heb ik vervolgens 7 jaar de interessante wereld van HR en rekruteringen mogen verkennen om te begrijpen hoe de interactie in verschillende andere sectoren gebeurt.

Waar ik ook in de wereld, bedrijf of sector kom, ik voel mensen, culturen,  situaties en het energieniveau zeer snel aan. Ik zie de details en begrijp ook het grotere plaatje. Kwaliteit en authentieke verbinding zijn mijn kernwaarden. De rode draad in mijn leven en carrière is om te zorgen voor anderen…Yes I CARE

Katrien Verlinden – RockSea and the Waves

Never stop learning because life never stops teaching

Opleidingen o.a.

  • Gecertifieerd Coach & Counsellor * Quality & Crisis Management * HR Coaching en Recruiting
  • Master Reiki & Integrated Energy Therapeut * Traditionele Tantra Yoga Levensleer * Vrouwelijke Healing & Kleuren Therapie * Kristal & Chakra Healing  * Frequentie Healing met Stemvorken *

Vloeiend NL, Eng, Frans en Spaans.  Een sessie kan in één van deze talen.

Vrijwilliger bij verschillende organisaties o.a.

  • Psychologische en morele hulp aan slachtoffers bij overstromingsramp 2021
  • De Maanwandelaars – Centrum voor mensen met een mentale beperking
  • Kebene – Kindertehuis in Kenia
  • Kwadraat Antwerpen – CAW buddycoaching

Dansen op de golven van het leven

Katrien over ‘De geboorte van RockSea and the Waves’

Toen ik tijdens mijn tienerjaren de film Basic Instinct zag, wist ik onmiddellijk dat ik mijn eerste dochter ROXY de naam zou geven. Alleen besefte ik wel nog niet dat het niet persé een fysieke baby zou zijn maar wel een creatieve baby die ook via mijn vrouwelijk center mocht groeien.

Vele jaren later, na het beleven van een rijke waaier aan opleidingen en het doorleefd hebben van enige persoonlijke levensprocessen, kreeg ik enorme goesting om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan en anderen positief te begeleiden. Net op dat moment kreeg ik een waardevolle hint dat “Katarina and the Waves” echt een naam is die bij me past.

Een maand nadien kwam ik tijdens een wandeling in Egypte vlakbij de Sinaï woestijn toevallig een RockSea Bedoeïen kamp tegen…

YESS! BINGO! EUREKA  

RockSea and the Waves

Werd geboren als een godin uit het schuim van de Rode Zee. Krachtig, magisch, een weerspiegeling van gronding & flow, vrouwelijk sensueel en dansend op de golven van het leven!

Dát is waar ik voor wil staan met mijn zaak en dat wil ik uitstralen naar de wereld!

Translate »