Detox Workshop – Shanka Prakshalana

Een natuurlijke detox die het hele verteringssysteem volledig reinigt van ‘mond tot anus’ in een halve dag.

Het bevordert je nachtrust en alle ongemakken van constipatie of opgeblazen gevoel worden opgelost.

Een purificatie voor je lichaam, je mind en je emoties.

 

Zuiver en revitaliseer je lichaam en geest

Bij dit zuiveringsproces drink je licht gezouten lauw water en doe je afwisselend specifieke lichaamsoefeningen. Het is aan te raden om deze reiniging 2x per jaar te doen. Idealiter tijdens de lente en de herfst opdat je lichaam een reiniging én energieboost krijgt vóór de start van de zomer en de winter. Wanneer je de technieken beheerst, kan je dit proces achteraf zelf doen maar het blijft in groepsverband en onder begeleiding wel makkelijker om vol te houden. 

We combineren deze detox met een zuiveringsritueel van je emoties waardoor niet alleen je lichaam maar ook je mind een purificatie krijgt. Bij RockSea word je begeleid in een groepje van max. 4 pers met individuele aandacht. Het is enerzijds een inspanning maar de ontspanning en relaxatie achteraf zijn zalig.

We starten deze reiniging ’s morgens op een nuchtere maag (alleen water). De dag zelf en de volgende dag, mag je geen andere activiteiten meer plannen want je lichaam zal rust vragen. Na de reiniging wordt er een specifieke maaltijd voorbereid en krijg je voedingsadvies mee voor de komende dagen. Je wordt van binnen terug zo zuiver als een baby en je zal daardoor opnieuw meer verlangen en genieten van pure smaken en geuren.

Wie en wat

Elke volwassen persoon kan deelnemen. Niet geschikt in geval van zwangerschap, darmkanker, appendicitis, maag- en darmzweren, extreem lage/hoge bloeddruk.

Inbegrepen

  • Heel persoonlijke begeleiding in een klein groepje (max. 4 pers)
  • Meditatie en lichaamswerk (geen ervaring vereist)
  • Eerste specifieke maaltijd na de zuivering
  • Geschenkje
  • Voedingsadvies voor de komende dagen
  • Zalige relaxatie

Wanneer

09u00 – 16u00
Privé boekbaar op datum naar keuze in voor- of najaar voor max 4 pers. Kan ook op verplaatsing bij jouw thuis.

Prijs
Naargelang locatie en verplaatsing. Energetisch materiaal incl.

Bij Rocksea and the Waves heb ik een Shanka Prakshalana behandeling gevolgd. De begeleiding was zeer professioneel en de effecten van de behandeling al snel zichtbaar. Ik kreeg een enorme energieboost vanaf de volgende dag al en mijn gevoelige darmen waren ineens een stuk rustiger. Ik zou deze behandeling zeker weer doen.
Manu

Als je binnenkomt bij Katrien’s praktijk krijg je instant een goed gevoel en word je meteen op je gemak gesteld. De coaching sessies die ik volgde raakten enkele verborgen waarheden en inzichten. Maar ook de Reiki behandeling en de Shanka Prankshalana reiniging werkten helend. Mede door Katrien’s professionele maar toch hoog intuïtieve aanpak . Een onmisbare aanrader als je beter voor jezelf wil zorgen op allerlei vlakken.

Aicha

Bij RockSea and the Waves heb ik een Reiki en een Shanka Prakshalana gevolgd.
Beide behandelingen kan ik aan iedereen aanraden. De Reiki om je innerlijke blokkades op te heffen en de Shanka Prakshalana om je darmen en volledige lijf te cleansen. Dank u Katrien voor de fijne en zachte begeleiding.

Najat

Ik ging langs voor het reinigingsritueel. Vooraf was ik een beetje terughoudend omdat ik niet wist wat het inhield. Eenmaal aangekomen bij Katrien voelde ik meteen de warmte en rust die ze uitstraalde en voelde ik me meteen op mijn gemak! Ik werd zeer goed begeleid en voelde mij goed begrepen. Het bood me enorm veel inspiratie! Ik voelde mij ook echt gereinigd! Bedankt!

Magalie

Vragen?

Translate »