Godinnen Cirkels

Vrouwen die in verbinding gaan, hebben sinds mensenheugenis een ongelofelijke helende kracht.

Elk met onze mooie talenten en unieke verschillen maken we maandelijks een hartverwarmende verbinding. In de eerste plaats een diepe connectie met onszelf om van daaruit in verbinding te gaan met andere vrouwen.

Naargelang het seizoen en de stand van de maan zal er telkens een andere inspiratie van thema zijn. Tijdstip is volle of nieuwe maan.

Embrace the Goddess within YOU

Wie en wat
Voor alle vrouwen die de magie van een godinnen cirkel willen proeven. Magische cirkels met leuke creatieve en inspirerende wendingen naargelang het seizoen. Een zachte verbinding met jezelf en anderen. Deze cirkels gaan door in de ZEN-Oase of bij mooi weer buiten in de natuur op Linkeroever. Max 6 pers in NL en/of ENG.

Prijs
18€ pp – drank en versnaperingen incl.
Mogelijkheid om 4-beurten kaart te nemen aan 15€ per Cirkel x 4 = 60€

Wanneer
Zaterdag of Zondag: 11u-13u
Weekdag: 19u-21u

Volle maan – dinsdag 18/01
Nieuwe maan – woensdag 02/03
Volle maan – vrijdag 18/03
Nieuwe maan – zaterdag 30/04 VOLZET
Volle bloedmaan en eclips – zondag 15/05
Nieuwe maan – woensdag 29/06
Volle supermaan – woensdag 13/07 VOLZET
Nieuwe maan – zaterdag 27/08

Extra
Privé boekbaar op datum naar keuze – prijs naargelang grootte groep en verplaatsing.

I really loved joining RockSea and the Wave’s women’s circle during the last full moon. I really enjoyed the space that was created to not just look inside, but also to connect with other like-minded women. It was such a beautiful experience and I will definitely be joining circles in the near future. Katarina has such a warm vibe, and she knows how to bring people together in such a genuine and beautiful way. Thank you so much for creating this space for all of us. Hope to see you soon. 

Christina

De Godinnen cirkel was voor mij een leuk, gezellig en warm samenkomen. De begeleiding was op een toffe speelse/ intuïtieve manier en zorgde ervoor dat ik me aangenaam en relaxed voelde. Ook geef ik toe dat het me diep raakte. Een aanrader voor iedereen!

Wendy

Bedankt voor deze mooie ervaring! Je bent een warm persoon die een veilige plek aanbiedt waar je helemaal jezelf kunt zijn. Tot gauw X

Kristel

Een hele fijne ervaring met lieve Godinnen en fantastisch begeleid door Katrien die ons alle tijd gunde om op een mooie manier af te sluiten. Het bracht me vooral rust.

Erika

Vragen?

Translate »