Integrated Energy Therapy – IET

Elk lichaam heeft een cel geheugen. Het cel geheugen heeft als functie herinneringen op te slaan van waaruit overtuigingen en levensvisies ontstaan.

IET® werkt rechtstreeks in op jouw cel geheugen, waardoor het op een positieve manier diepgaande veranderingen in jouw leven opwekt.

What hurts you, blesses you - RUMI

IET® geeft ondersteuning bij problemen en blokkades op fysiek en emotioneel niveau. En dit zowel op recentelijke situaties als terugkerende, beperkende levenspatronen of hardnekkige groeiweerstanden die geworteld liggen in ervaringen uit het verleden of familiesystemen. Door hierin beperkende energie op te ruimen, ontstaat opening voor vernieuwing en neemt men de verantwoordelijkheid op om zichzelf anders te gaan oriënteren. Je bent niet langer het slachtoffer van je verleden, maar neemt de kracht op om je leven te transformeren.

Deze lichaamsbehandeling in combinatie met counselling kan een onverwerkt trauma en verdriet een plek geven, genezen en loslaten zonder de situatie te moeten herbeleven. Daarnaast werkt deze methode in op karmische herhalingen en onafgeronde kwesties, voor meer vrijheid vanuit eigen verantwoordelijkheid.

Het is niet mogelijk om deze sessies apart te boeken aangezien je een engagement aangaat voor een diepgaand persoonlijk opruimingsproces. Dergelijke processen vragen stap voor stap begeleiding en geduld. IET® is niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen maar het is een krachtige methode om je leven te herprogrammeren naar een vreugdevoller bestaan. Je straalt van binnenuit, er verandert iets wezenlijks en dat wordt gevoeld door jezelf en je omgeving.

Deze sessies kunnen alleen live als pakket geboekt worden, verspreid over 6 tot 12 maanden voor een totaalprijs van 500€. Tussen elke sessie laten we enkele maanden opdat er voldoende integratietijd is volgens jouw persoonlijk proces. Tussentijdse persoonlijke opvolgingsberichten incl.

Inbegrepen 10u – 500€ (21% btw incl)
Telefonisch of online intake gesprek (30 min) vóór de start van de 3 sessies incl.

Elke sessie (3 x 3u) bestaat uit:

  • Thema counselling – a.d.h.v. verschillende methodieken stellen we de essentie van jouw persoonlijke situatie helder. Je zal de progressie per sessie duidelijk merken
  • Integrated Energy Therapy behandeling – Activatie en integratietechnieken in 3 niveaus met comfortabele kledij
  • Bezinning en integratiemoment met thee en versnaperingen in ZEN-Oase
  • Wijsheidskaart en nabespreking die je de volgende dagen en weken extra inzicht mag brengen
  • Cadeautje na elke sessie
  • Opvolgingsberichten en tussentijds telefonische gesprekken met extra tips op maat van jouw sessie

Vragen?

Translate »