Reiki Energy Healing voor Kids en Tieners (5j tot 17j)

Reiki voor Kids en Tieners werkt helend op verschillende niveaus.

Het stimuleert positief hun emoties, gedachten, slaap en handelingen.

Elk kind is uniek dus we werken op maat van elk kind en hun huidige situatie.

What if you started healing your INNER CHILD, as a CHILD

Kinderen en jongeren van deze tijd zijn vaak hoogsensitief en er hoeft niet altijd een specifiek probleem te zijn om voordeel te voelen van een Reiki Energy Healing. Kunnen ventileren en loslaten op een prettige manier is voor elk kind van belang.

Van jongs af aan kinderen en jongeren laten kennis maken met ademhalingsoefeningen, energetische massage, klankhealing en relaxatie kan ook later nog goed van pas komen.

Tijdens de sessie kunnen ze sensaties, tintelingen én een diepe deugddoende ontspanning ervaren. Zo kan hun onderbewustzijn zaken verwerken en loslaten.

Sowieso kan het extra nuttig zijn bij autisme, blokkade van emoties, verlies van een dierbare, verwerking van een scheiding, nachtmerries of andere intense situaties en veranderingen. Ook interessant in combinatie met andere therapie.

Bij RockSea gaan we echt voor een opbouwende TOTAALBELEVING op maat opdat je kind/jongere geleidelijk aan kan wennen aan de ganse ervaring. Telefonisch intakegesprek met ouder(s) inclusief.

Inbegrepen 1,5 u – 75 € (21% btw incl)

 • Inleidend gesprekje om huidige gevoelens en hun wensen/grenzen te verkennen met of zonder ouder(s)
 • Ademhalingsoefeningen, gronding en lichaamswerk volgens voorkeur van je kind/jongere
 • Reiki massage en relaxatie met comfortabele kledij
 • Integratiemoment met creatieve activiteit volgens voorkeur van je kind/jongere om in beeld te brengen wat ze gevoeld hebben.
 • Creatief materiaal
 • Drank en versnaperingen in ZEN-Oase
 • Korte nabespreking met speciaal kaartje dat het kind/jongere én eventueel de ouders de volgende dagen en weken extra inzicht mag brengen

Online –  Reiki Energy Healing voor kids en tieners

Ook online en op afstand kan de healing inwerken en gevoeld worden.  Wanneer de therapeut en het kind ongestoord aandacht kunnen geven aan de behandeling kan dit net zo goed helende effecten hebben als een live sessie.

Je kind/jongere kan sensaties en tintelingen én een diepe deugddoende ontspanning ervaren. 

Voor de totaalbeleving en aangezien rechtstreeks contact met kinderen vaak gemakkelijker werkt, raden we een live sessie aan. Wanneer door te grote afstand of andere omstandigheden het live niet zou kunnen, is dit zeker een goed alternatief. Telefonisch intake gesprek met ouder(s) inclusief.

Inbegrepen 1u10 – 60€ (21% btw incl)

 • Inleidend gesprekje om huidige gevoelens en hun wensen/grenzen te verkennen met of zonder ouder(s)
 • Ademhalingsoefeningen, gronding en lichaamswerk volgens voorkeur van je kind/jongere
 • Reiki behandeling
 • Korte nabespreking met speciaal kaartje dat het kind/jongere én eventueel de ouders de volgende dagen en weken extra inzicht mag brengen
Na een lange zoektocht, zijn we met ons dochtertje bij Katarina terecht gekomen. We hadden al allerlei dingen geprobeerd maar niets bleek te werken. Wat een verschil heeft deze kids Reiki sessie teweeggebracht. Om te beginnen bij een goede nachtrust, gevolgd door een opgewekt kind die alles beter weet te plaatsen. Dank je wel voor deze unieke ervaring en transformatie lieve toverinnen vriendin. Onze kleine stoere meid kijkt al uit naar de volgende keer. Zeer dankbare ouders.
Anke en Niko

Vragen?

Translate »