Reiki Energy Healing voor Tieners (10j tot 19j)

Reiki voor Tieners werkt helend op verschillende niveaus.

Het stimuleert positief hun emoties, gedachten, slaap en handelingen.

Elke persoon is uniek dus we werken op maat van elke jongere en hun huidige situatie.

The future belongs to those who believe in the beauty of their DREAMS - Eleanor Roosevelt

Jongeren van deze tijd zijn vaak hoogsensitief en er hoeft niet altijd een specifiek probleem te zijn om voordeel te voelen van een Reiki Energy Healing. Kunnen ventileren en loslaten op een prettige manier is voor elke jongere van belang.

Hoe sneller je jongeren laat kennis maken met ademhalingsoefeningen, energetische massage, klankhealing en relaxatie, hoe weerbaarder ze kunnen zijn in hun latere leven.

Tijdens de sessie kunnen ze sensaties, tintelingen én een diepe deugddoende ontspanning ervaren. Zo kan hun onderbewustzijn zaken verwerken en loslaten.

Sowieso kan het extra nuttig zijn bij autisme, blokkade van emoties, verlies van een dierbare, verwerking van een scheiding, nachtmerries of andere intense situaties en veranderingen. Ook eventueel interessant in combinatie met andere therapie.

Bij RockSea gaan we echt voor een opbouwende TOTAALBELEVING op maat opdat de jongere geleidelijk aan kan wennen aan de ganse ervaring. Telefonisch intakegesprek met of zonder ouder(s) inclusief.

Inbegrepen 1,5u tot 2u – 75 € (21% btw incl)

  • Inleidend gesprek om hun huidige gevoelens en hun wensen/grenzen te verkennen met of zonder ouder(s)
  • Ademhalingsoefeningen, gronding en lichaamswerk volgens voorkeur van de jongere
  • Reiki massage en relaxatie met comfortabele kledij
  • Integratiemoment met creatieve activiteit volgens voorkeur van de jongere om in beeld te brengen wat ze gevoeld hebben.
  • Creatief materiaal
  • Drank en versnaperingen in ZEN-Oase
  • Korte nabespreking. Hoe hebben zij dit ervaren? Wat hebben zij gevoeld?

Online –  Reiki Energy Healing voor tieners

Ook online en op afstand kan de healing inwerken en gevoeld worden.  Wanneer de therapeut en de jongere ongestoord aandacht kunnen geven aan de behandeling kan dit net zo goed helende effecten hebben als een live sessie.

De jongere kan sensaties en tintelingen én een diepe deugddoende ontspanning ervaren. 

Aangezien rechtstreeks contact gemakkelijker werkt, raden we een live sessie aan maar wanneer door te grote afstand of andere omstandigheden het live niet zou kunnen, is dit zeker een goed alternatief. Telefonisch intake gesprek met of zonder ouder(s) inclusief.

Inbegrepen 1u10 – 60€ (21% btw incl)

  • Inleidend gesprek om hun huidige gevoelens en hun wensen/grenzen te verkennen met of zonder ouder(s)
  • Ademhalingsoefeningen, gronding en lichaamswerk volgens voorkeur van de jongere
  • Reiki behandeling
  • Korte nabespreking. Hoe hebben zij dit ervaren? Wat hebben zij gevoeld?
Na een lange zoektocht, zijn we met ons dochtertje bij Katarina terecht gekomen. We hadden al allerlei dingen geprobeerd maar niets bleek te werken. Wat een verschil heeft deze kids Reiki sessie teweeggebracht. Om te beginnen bij een goede nachtrust, gevolgd door een opgewekt kind die alles beter weet te plaatsen. Dank je wel voor deze unieke ervaring en transformatie lieve toverinnen vriendin. Onze kleine stoere meid kijkt al uit naar de volgende keer. Zeer dankbare ouders.
Anke en Niko

Vragen?