Individuele Mindfulness Sessie

Hoe creëer je het gevoel van ‘Thuiskomen bij jezelf’

De shift van je hoofd naar je hart en je lichaam!

Bij deze individuele Mindfulness Sessie gaan we via specifieke ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en relaxatieoefeningen dieper in op jouw persoonlijke systeem (mentaal/fysiek/emotioneel), jouw huidige situatie en eventuele blokkades.

M.a.w. een ZEN momentje voor jezelf.

When you recharge yourself, RAINBOWS appear

We ontwikkelen mentale en fysieke bewustwording om diepe innerlijke rust te ervaren in jezelf waardoor je minder gaat piekeren en opnieuw naar je lichaam leert luisteren. Daarnaast stimuleert het ook je spontane creativiteit, focus, productiviteit en je gezondheid in het algemeen.

Je krijgt praktische tips en oefeningen die je dagelijks in je vertrouwde omgeving kan toepassen.

Bij mooi weer kunnen we de sessie ook buiten geven in de ZEN-Oase van Rocksea.

Zowel voor tieners als volwassen zijn deze sessies interessant.

Inbegrepen 1,5u – 75€ (21% btw incl)

  • Korte intentiesetting via essentie coaching van jouw huidige situatie
  • Ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en relaxatieoefeningen (geen ervaring vereist)
  • Relaxatiemateriaal inclusief ( yogamatje, kussen, deken, stemvorken, klankschalen, shakti mat etc.)
  • Thee en versnaperingen in ZEN-Oase
  • Leuk Mindfulness cadeautje
  • Opvolgingsbericht op maat van jouw sessie

Online –  Individuele Mindfulness Sessie

Deze Mindfulness Sessie is ook perfect online mogelijk. Bij een live sessie ben je uit je vertrouwde omgeving voor een totaal Zen moment. Bij een online sessie leer je de technieken onmiddellijk in je vertrouwde omgeving toepassen. Ook voor mensen in het buitenland een interessant alternatief waarover we mooie feedback krijgen.

Inbegrepen 1u15 – 60€ (21% btw incl)

  • Korte intentiesetting via essentie coaching van jouw huidige situatie
  • Ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en relaxatieoefeningen (geen ervaring vereist)
  • Opvolgingsbericht met extra tips op maat van jouw sessie mogelijk

Ik raad de Mindfulness lessen van Katrien aan omdat ze laat zien en losmaakt waar je aan kan werken. Haar krachtige energie gaf mij kracht, die ik nodig had om de verandering in te zetten, om te oefenen, vol te houden en te vertrouwen.

Ann M

Ik heb de online sessie ‘Thuiskomen bij jezelf’ gevolgd. Een zeer aangename ervaring! Ik doe de sessie zeker opnieuw. Katrien is een topdame. ‘Thuiskomen bij jezelf’ zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen. Je voelt je rustig en je piekert minder om nutteloze zaken. Vandaar een dikke merci en tot binnenkort voor de Reiki.

Lindsay

Ik heb een een online meditatie en relaxatiepakket ‘Thuiskomen bij jezelf’ gevolgd. Van tevoren werd er duidelijke informatie verschaft en op de avonden zelf begeleidde Katrien de groep op een hele fijne, rustige en open manier. Er was genoeg ruimte voor vragen en input vanuit de medecursisten.
Daarnaast heb ik nog een privé sessie gedaan bij Katrien die ook weer meer inzicht gaf in m’n eigen zijn, mijn valkuilen en dus waar op te letten en hoe die aan te pakken of nog beter voorkomen. Ik gebruik de tools die Katrien mij gegeven heeft meerdere keren per week en vaar daar wel bij.
Lang verhaal kort, ik gun iedereen een sessie bij Katrien!

Jel

Thuiskomen bij jezelf…dat is wat iedereen, denk ik, wil of op zoek naar is, en zo nodig heeft! In vele gevallen richten we ons naar de medische wereld voor kwaaltjes en problemen waarvan de oplossingen bij onszelf liggen. Zoals Katrien het zegt: met beide voetjes op de grond, “gronding”, naar ons lichaam luisteren zodat we het kunnen voeden met wat we echt nodig hebben! Iets wat met de paplepel zou moeten ingegeven worden en zeker op de scholen een plaats zou mogen krijgen.
Bedankt Katrien voor het inzicht, kennis en de topsessies!! Dat het zich mag verspreiden als een virus!

Ann V

Dank je Katrien, het waren heel aangename en rustgevende, laagdrempelige sessies. Ik zal het pakket dat je stuurde koesteren en lang blijven gebruiken. Deze lessen van jou maken echt een verschil in mijn leven. Heerlijk en ‘wellness for the brain’!

Chantal

Vragen?