Company & School CARE

Company & School CARE betekent liefdevol en verbindend zorgen voor jezelf én de ander opdat elk individu, team, klas en organisatie van binnenuit mag stralen.  

Van hard naar hart voor meer BALANS.

   • Individuele  & groepssessies die je helpen beter voor jezelf, je team en je cliënten te zorgen. 
   • Ontdek de helende werking van o.a. Energetische Therapie zoals Reiki, Mindfulness Coaching, Teamcirkels , ‘Yoga op maat’ en Retreats voor meer innerlijke rust, verbinding en balans.
   • De deugddoende sessies bevorderen jouw algemene gezondheid, vitaliteit, weerbaarheid, concentratie, zelfkennis en geven een ‘shift’van je hoofd naar je hart en je lichaam. 
   • Professionele en zachte intuïtieve begeleiding op maat waarbij elk individu en groep zich comfortabel mag voelen. Ook ervaring met tieners en volw. met fysieke en/of mentale beperking(en).
   • Sessies op verplaatsing bij jouw organisatie.

Interesse ?

Hieronder al een voorsmaakje. We werken op maat volgens jullie noden en voorkeur.  Heb je als organisatie, bedrijf of school vragen of suggesties? Contacteer ons of schrijf je alvast in voor de Nieuwsbrief.

Individuele Sessies

Groepssessies & Teamcirkels

Katrien komt 2 keer per maand in onze voorziening voor volwassenen met een beperking @demaanwandelaars. Ze geeft de workshop bewustwording van adem en lichaam en het effect op ons kon niet groter zijn. De deelnemers komen tot rust, kunnen zich heel goed aansluiten bij de uitleg van Katrien en kijken elke week uit naar de volgende keer dat ze komt. Ik ben zelf verantwoordelijke van de dagbesteding en zou haar zeker aanraden om in groepen/teams haar werk te laten doen. Het doet wonderen en voelt zo goed. Even kunnen stilstaan en een begeleidende workshop krijgen, dat zouden we allemaal moeten krijgen!

Ellen Verstrepen – Coördinator dagbesteding bij ‘De Maanwandelaars’

Een aanrader voor wie individueel of op team niveau ruimte wil maken voor een energetische benadering van wat ons helpt of juist belemmert, om zo het maximale uit het moment te kunnen halen. Dankzij de authentieke begeleiding van Katrien, maak je op een bijzondere manier contact met je zijn, krijg je inzichten over wijsheden en krachten die je al in je draagt… want er is zoveel meer dan wat we om ons zien of horen.

Vicky Van Wesemael – Opleidingscoach bij Ecoso

Dikke merci voor jouw workshop aan ons Assistentieteam! Het was duidelijk dat dit voor herhaling vatbaar is.

De foto die je doorstuurde was ook erg mooi… iedereen straalde rust en voldoening uit.

Leen Pièret – Teamcoach Logopedie Heder

Zacht, gedreven, doelgericht maar heel begaan luistert Katrien. En altijd bezig met het mens- en welzijn van een ieder ! Bedankt voor al die zen-vibes, het tot bij jezelf kunnen komen, de reiki-sessies waar veel loskomt mentaal als fysiek,… Bedankt om ons op De Kompanie elke maandag te laten landen en onze jongeren ook dichter bij zichzelf te laten komen ! Merci voor RUST !

Annelies Beugnies – Algemeen overkoepelend Coördinator vzw De Kompanie

Vragen?