Company & School CARE

Company & School CARE bij RockSea is een bewuste keuze om liefdevol en verbindend te zorgen voor jezelf, je team en je klas. Efficiënt verbinden met jezelf én anderen via kwetsbare eerlijkheid opdat elk individu, team en organisatie van binnenuit mag stralen.

Van hard naar hart voor meer BALANS.

Een team of een klas die bewust vanuit hun hart werkt, is weerbaarder en geeft spontaan betere resultaten.

Interesse ?

Hieronder al een voorsmaakje. We werken à la carte volgens jullie noden en voorkeur. 

Heb je als organisatie, bedrijf of school vragen of suggesties? Contacteer ons of schrijf je alvast in voor de Nieuwsbrief.

Individuele Sessies

Groep Sessies & Workshops

Teambuilding

Katrien komt 2 keer per maand in onze voorziening voor volwassenen met een beperking @demaanwandelaars. Ze geeft de workshop bewustwording van adem en lichaam en het effect op ons kon niet groter zijn. De deelnemers komen tot rust, kunnen zich heel goed aansluiten bij de uitleg van Katrien en kijken elke week uit naar de volgende keer dat ze komt. Ik ben zelf verantwoordelijke van de dagbesteding en zou haar zeker aanraden om in groepen/teams haar werk te laten doen. Het doet wonderen en voelt zo goed. Even kunnen stilstaan en een begeleidende workshop krijgen, dat zouden we allemaal moeten krijgen!

Ellen Verstrepen – Coördinator dagbesteding bij ‘De Maanwandelaars’

Een aanrader voor wie individueel of op team niveau ruimte wil maken voor een energetische benadering van wat ons helpt of juist belemmert, om zo het maximale uit het moment te kunnen halen. Dankzij de authentieke begeleiding van Katrien, maak je op een bijzondere manier contact met je zijn, krijg je inzichten over wijsheden en krachten die je al in je draagt… want er is zoveel meer dan wat we om ons zien of horen.

Vicky Van Wesemael – Opleidingscoach bij Ecoso

Dikke merci voor jouw workshop aan ons Assistentieteam! Het was duidelijk dat dit voor herhaling vatbaar is.

De foto die je doorstuurde was ook erg mooi… iedereen straalde rust en voldoening uit.

Leen Pièret – Teamcoach Logopedie Heder

Vragen?

Translate »