Mindfulness

Hoe creëer je het gevoel van ‘Thuiskomen bij jezelf’.

De shift van je hoofd naar je hart en je lichaam.

Een ZEN momentje voor jezelf!

When you recharge yourself, RAINBOWS appear

Wie en wat
Bewustwording van adem en lichaam d.m.v. specifieke ademhalingsoefeningen, lichaamswerk (Yin of Hatha/Tantra Yoga of Energy Healing, Dans of Body flow), energetische massage, klankhealing, meditatie en relaxatie. Een ZEN momentje voor jezelf!

Geen ervaring noch lenigheid nodig, alleen een open mind en goesting om voor jezelf te zorgen.

Naargelang de deelnemers past Katrien het niveau van de sessie intuïtief aan opdat iedereen zich comfortabel mag voelen.

Min 4 en max 12 pers in NL en/of ENG.

Wanneer
10u tot 11u45

Vrijdag 20/10
Vrijdag 17/11
Vrijdag 15/12

Locatie
Mindfulness Sessies gaan door op de mooie locatie van Yoga Linkeroever met prachtig zicht op de Schelde.

Adres: Dorpstraat 12 A, 2070 Burcht.
Gratis parking: Kaaiplein

Fiets: 12 min fietsen langs de Schelde vanaf voetgangerstunnel Linkeroever

Openbaar Vervoer: elke 10 min rechtstreekse bus (H/T) vanaf Frederik Van Eedenplein Linkeroever tot Kaaiplein in Burcht (bus nr 99S, 95 of 87)

Prijs
20€ pp (+ thee en versnaperingen achteraf inclusief)

Inschrijven
Via de link onder kom je terecht op de booking tool van Yoga Linkeroever. Ga naar de datum van keuze en het systeem begeleidt jou om de betaling uit te voeren.

Extra
Er worden ook gelijkaardige kortere sessies gegeven op maandagavond in Mortsel bij VZW De Kompanie. Meer info. De inkomsten gaan integraal naar dit prachtige project voor mensen met een beperking.

Deze sessies zijn ook privé boekbaar op datum naar keuze. Prijs naargelang duur, locatie en/of verplaatsing.

De moeilijke covid omstandigheden hebben ons meer en meer in het “digitale” geduwd, maar ze hebben ons ook meer de weg gewezen naar het essentiële.
Dat vond ik ook bij RockSea and the Waves: een aantal sessies die je de nodige hulpmiddelen geven om tot jezelf te komen, daar vanalles te ontdekken en een eigen evenwicht te vinden !
Een aanrader!

Véronique

Dank je Katrien, het waren heel aangename en rustgevende, laagdrempelige sessies. Ik zal het pakket dat je stuurde koesteren en lang blijven gebruiken. Deze lessen van jou maken echt een verschil in mijn leven. Heerlijk en ‘wellness for the brain’!

Chantal

Thuiskomen bij jezelf…dat is wat iedereen, denk ik, wil of op zoek naar is, en zo nodig heeft! In vele gevallen richten we ons naar de medische wereld voor kwaaltjes en problemen waarvan de oplossingen bij onszelf liggen. Zoals Katrien het zegt: met beide voetjes op de grond, “gronding”, naar ons lichaam luisteren zodat we het kunnen voeden met wat we echt nodig hebben! Iets wat met de paplepel zou moeten ingegeven worden en zeker op de scholen een plaats zou mogen krijgen.
Bedankt Katrien voor het inzicht, kennis en de topsessies!! Dat het zich mag verspreiden als een virus!

Ann

Vragen?

Translate »