Soul & Senses Retreats

Unieke retreats waarbij je ziel en zintuigen op een intense manier worden gevoed en positief geprikkeld.  De échte charme proeven van de pure lokale cultuur en cuisine in combinatie met ‘Thuiskomen bij jezelf’. Reizen met RockSea is zoals een magische ontdekking in een sprookje dat werkelijkheid wordt.

Katrien of Katarina van RockSea heeft een zeer grote kennis en inzicht in vele speciale nog ongerepte plekjes.   Ze heeft meer dan 14 jaar op + 30 bestemmingen gewoond en gewerkt in het toerisme. Haar passie is intuïtief reizen om écht verbinding te maken met de lokale cultuur en mensen!

‘Slow & Mindful Travel’ m.a.w. reizen volgens je gevoel… weg van de kudde geeft als resultaat onbekende energetische plekken die onze ziel en hart aanspreken met een grote waarde aan lokale authenticiteit.

Je onderneemt dergelijke betoverende retreat voor jezelf als individu om volledig open te staan voor het onverwachte. Je ziel mag tot rust komen én opnieuw spontaan genieten!

“Het gaat er niet om naar waar je reist maar wel hóe je reist”

LESBOS   2022  zie after movie op Instagram en facebook

Duurzame retreats in 2024 -2025: OPGELET: RockSea bereidt een volgende retreat voor op de Azoren.  Deze retreat zal doorgaan in 2024 of 2025!

Heb je interesse of vragen? Contacteer ons

Blijf op de hoogte van toekomstige retreats via facebook, Instagram en onze nieuwsbrief.

Bedankt voor de fantastische organisatie, jouw positieve energie, jouw magische vibes, etc… Deze reis vergeten we nooit meer. Dikke dikke merci!

Lindsay

Wat een fijne kennismaking met jou en de manier waarop je jouw reizen invult. Zoveel Dank!

Suzanne

Met je gulle lach maak je onze vakantie steeds zonnig, ondanks de mist, bedankt voor deze mooie reis, die we samen mochten beleven, heel veel geluk in je verdere leven!

H & M

Lieve Katrien, bedankt voor de reis en de inzichten onderweg

Michèle

Bedankt voor de liefdevolle retreat en ons weer een stukje verder onze weg te wijzen… Meer dan geslaagd!

Eliane

Dankjewel voor de fijne ontmoetingen. Blij dat ik erbij kon zijn. Warme groet!

Rita

Prachtige herinneringen aan een fantastisch retreat en verbinding met de energie van het eiland, de volle maan, de zee, sublieme zonsondergangen en vooral lieve en warme mensen. 

Karin

Dankzij jou kan ik mijn authentieke zelf zijn. Bedankt voor alles!

Lien

Mooie verbindingen en nieuwe inzichten. Ef charisto poli!

Jurgen

Wat een helende en deugddoende week met bijzondere momenten en fijne ontmoetingen. Bedankt Katrien om onze spirituele gids te zijn!

Martina

Vragen?