Soul Sharing Cirkels

‘Een Cirkel per seizoen kan je heel veel deugd doen’

Elk seizoen geeft een andere energie, een ander inspirerend thema en activiteit(en). We hebben als mens de seizoenen sterk nodig want er zit een belangrijke boodschap in voor ieder van ons!

Tijdens het Soul Sharing Cirkel jaartraject word je begeleid in speciale meditaties, visualisaties en creatieve activiteit(en). Je leert vanuit stilte luisteren, creëren en delen om zo jouw persoonlijke DROOM te realiseren in 2024.

Een mooie hartsverbinding met jezelf en andere gelijkgestemde zielen.

Go to the people and places that light up your SOUL

Wie en wat
Voor elke mooie ziel die een hartsverbinding wil ervaren met zichzelf en andere gelijkgestemde zielen.

Magische cirkels met inspirerende thema’s, begeleiding van speciale meditaties en leuke creatieve activiteiten naargelang het seizoen.

Kleine groepjes voor een geborgen sfeer en connectie. Max 4 pers.

Wanneer
Eén woensdag per seizoen : 19u30 -22u00

Woensdag 20/03 Lente Cirkel

‘Plant jouw creatieve zaadjes’

Welk project, job, reis, hobby, liefde, relatie, vriendschap wil jij aantrekken? Of wil je meer vrije tijd en innerlijke rust in je leven creëren? De kracht van VISUALISATIE.

Woensdag 29/05 Zomer Cirkel

‘Straal de zomer tegemoet’

Alle geplante zaadjes komen meer en meer tot bloei… Hoe kan jij de juiste focus geven aan wat jouw ziel écht wil. De kracht van de juiste MANIFESTATIE.

Woensdag 16/10 Herfst Cirkel (Volle Super Maan)

‘Laat los in liefdevolle dankbaarheid’

De blaadjes vallen van de bomen en ook wij mogen meer inwaarts keren om te voelen wat wél en niet meer bij ons past. Loslaten geeft ruimte aan wat belangrijk is voor jouw ziel.

Woensdag 04/12 Winter Cirkel

‘Geef aandacht aan jouw innerlijke lichtje’

Tijdens de donkere en koude dagen is het belangrijk dat we ons innerlijk verwarmen en terugkijken op wat het voorbije jaar voor moois of moeilijks heeft gebracht… Durf stil te staan en jouw persoonlijke ‘winterslaap’ toe te laten.

Prijs
Cirkel Jaarkaart 100€ pp (4 x 1 Cirkel per seizoen)

Creatieve activiteit, materiaal, lekkere drank en versnaperingen incl.

P.S. De Cirkel Jaarkaart is een mooi engagement voor jezelf en je zal een prachtige evolutie ervaren.

Locatie
Deze cirkels gaan door in de fijne ZEN-Oase van RockSea and the Waves op Linkeroever.

Frans Detiègestraat 6, 2050 Antwerpen (Regatta wijk achter het Galgenweel)

Ideaal bereikbaar met de tram (5, 9, 3 en 15) tot halte Sporthal of P&R Regatta halte. Info parking.

Inschrijven
Via de link vul je je gegevens in en je krijgt spoedig bevestiging via mail.

Je bent automatisch ingeschreven voor het jaartraject met alle 4 Cirkels in 2024 (zie data boven).

P.S
Lijkt een Cirkel wel iets om voor een speciale gelegenheid te organiseren? Een Cirkel is ook apart boekbaar voor een event, vrienden feestje, teambuilding of andere speciale gelegenheid op datum naar keuze. Prijs naargelang duur, locatie en/of verplaatsing. Ik bespreek graag de mogelijkheden op maat van jullie wensen.

Dankbaar dat ik deelnam aan de Soul Sharing Cirkel bij RockSea and the Waves. Katarina creëert een fijne omgeving waar er ruimte is voor kwetsbaarheid, wederzijds respect en voor verbinding zonder oordeel.

Greet

Ben enkele keren naar een Soul Sharing Cirkel bij Katarina geweest. De manier waarop ze dit doet is zo puur en zuiver. Katarina is een heel bijzonder en heel warm persoon. Je voelt dat wat ze doet heel integer en liefdevol is. Voelde me verbonden met de hele groep. Echt een aanrader. Ik ga zeker nog terug. Bedankt Katarina en hopelijk tot snel !

Dirk

Zonder enige verwachting, maar absoluut met een open mind en een open hart stapte ik samen met mijn boezemvriendin ‘de circle’ in. We lieten alles lekker op ons afkomen en Katarina zorgde onmiddellijk voor de perfect energie om heerlijk te kunnen flowen. Wat volgde was een oase van verbinding, vertrouwen en wederzijds begrip en respect. Het resultaat was een mooie en helende reis die we samen met haar mochten ontdekken. Ieder in eigen gedachten en emoties. Plots was alles zoveel duidelijker en begreep ik vooral mezelf en mijn blokkades die veel minder zwaar voelde als voordien. Dankbaar met dit prachtige ritueel… En mijn proces dat mede ingang werd gezet door deze ongelofelijk vrouw. 

Anke

Met een open geest en een gezonde dosis nieuwsgierigheid trokken we voor de eerste keer naar Katarina voor een Soul Sharing Cirkel. We voelden ons meteen thuis bij deze gastvrije, vriendelijke, zachte vrouw. Op een bepaald moment was het ook even confronterend maar Katarina stelde ons meteen op ons gemak en het is inderdaad ook gewoon goed je verdriet en pijn te kunnen en mogen uiten zonder meer. Dankjewel voor deze mooie ervaring Katarina en tot ziens!

Johan

Ik heb al een paar keer deelgenomen aan een Soul Sharing cirkel, elke keer net iets anders! Katrien heeft een warme persoonlijkheid en door haar subtiele aanpak voelt het comfortabel aan om, net zoals elke deelnemer, mijn emoties en mijn gedachten met de anderen te delen zonder beoordeeld te worden. Het schept een band met de groep en geeft me meer vertrouwen in mezelf. Dankjewel Katrien en tot de volgende!

Carine

Vragen?