Soul Sharing Cirkels

Er is iets heel inspirerend aan samenkomen met een gedeelde intentie.

Ruimte creëren om vanuit stilte te delen en vanuit stilte te leren luisteren. Geen bevestiging verlangen noch geven voor je gevoel of je woorden. Delen vanuit vertrouwen zonder verwachtingen noch oordeel maar vanuit jouw ziel is rustgevend, verbindend en leuk.

Naargelang het seizoen en de stand van de maan zal er telkens een andere inspiratie van thema zijn. Tijdstip is volle of nieuwe maan.

Go to the people and places that light up your SOUL

Wie en wat
Voor iedereen die graag in zachte verbinding wil gaan met zichzelf en anderen.  Magische cirkels met leuke creatieve en inspirerende wendingen naargelang het seizoen. Deze cirkels gaan door in de ZEN-Oase of bij mooi weer buiten in de natuur op Linkeroever. Max 6 pers in NL en/of ENG.

Prijs
18€ pp – drank en versnaperingen incl.
Mogelijkheid om 4-beurten kaart te nemen aan 15€ per Cirkel x 4 = 60€

Wanneer
Zaterdag of Zondag: 11u-13u
Weekdag: 19u-21u

Nieuwe maan – dinsdag 01/02
Volle maan – woensdag 16/02
Nieuwe maan – vrijdag 01/04
Nieuwe maan – zondag 29/05
Volle supermaan – dinsdag 14/06
Nieuwe maan – donderdag 28/07
Volle maan – vrijdag 12/08
Nieuwe maan – zondag 25/09

Extra
Privé boekbaar op datum naar keuze. Prijs naargelang grootte groep en verplaatsing.

Zonder enige verwachting, maar absoluut met een open mind en een open hart stapte ik samen met mijn boezemvriendin ‘de circle’ in. We lieten alles lekker op ons afkomen en Katarina zorgde onmiddellijk voor de perfect energie om heerlijk te kunnen flowen. Wat volgde was een oase van verbinding, vertrouwen en wederzijds begrip en respect. Het resultaat was een mooie en helende reis die we samen met haar mochten ontdekken. Ieder in eigen gedachten en emoties. Plots was alles zoveel duidelijker en begreep ik vooral mezelf en mijn blokkades die veel minder zwaar voelde als voordien. Dankbaar met dit prachtige ritueel… En mijn proces dat mede ingang werd gezet door deze ongelofelijk vrouw. 

Anke

Met een open geest en een gezonde dosis nieuwsgierigheid trokken we voor de eerste keer naar Katarina voor een Soul Sharing Cirkel. We voelden ons meteen thuis bij deze gastvrije, vriendelijke, zachte vrouw. Op een bepaald moment was het ook even confronterend maar Katarina stelde ons meteen op ons gemak en het is inderdaad ook gewoon goed je verdriet en pijn te kunnen en mogen uiten zonder meer. Dankjewel voor deze mooie ervaring Katarina en tot ziens!

Johan

Vragen?

Translate »