Soul Sharing Cirkels

Er is iets heel inspirerend aan samenkomen met een gedeelde intentie.

Ruimte creëren om vanuit stilte te delen en vanuit stilte te leren luisteren. Geen bevestiging verlangen noch geven voor je gevoel of je woorden. Delen vanuit vertrouwen zonder verwachtingen noch oordeel maar vanuit jouw ziel is rustgevend, verbindend en leuk.

Naargelang het seizoen en de energie van dat moment zal er telkens een andere inspiratie van thema zijn.

Go to the people and places that light up your SOUL

Wie en wat
Voor iedereen die graag in zachte verbinding wil gaan met zichzelf en anderen.  Magische cirkels met leuke creatieve en inspirerende meditaties en activiteiten naargelang het seizoen. Min 3 en max 8 pers in NL en/of ENG.

Locatie
Deze cirkels gaan door op de mooie locatie van Yoga Linkeroever met prachtig zicht op de Schelde.

Adres: Dorpstraat 12 A, 2070 Burcht.
Gratis parking: Kaaiplein

Fiets: 12 min fietsen langs de Schelde vanaf voetgangerstunnel Linkeroever

Openbaar Vervoer: elke 10 min rechtstreekse bus (H/T) vanaf Frederik Van Eedenplein Linkeroever tot Kaaiplein in Burcht (bus nr 99S, 95 of 87)

Prijs
25€ pp – drank en lekkere versnaperingen incl.

Wanneer
Elke eerste vrijdag van de maand : 19u-21u30 (2u30)

Vrijdag 05/05 FULL Moon
Vrijdag 02/06 FULL Moon
Vrijdag 07/07
Vrijdag 04/08

Inschrijven
Via de link onder kom je terecht op de booking tool van Yoga Linkeroever. Ga naar de datum van keuze en het systeem begeleidt jou om de betaling uit te voeren.

Extra
Ook privé boekbaar op datum naar keuze. Prijs naargelang duur, locatie en/of verplaatsing.

Dankbaar dat ik deelnam aan de Soul Sharing Cirkel bij RockSea and the Waves. Katarina creëert een fijne omgeving waar er ruimte is voor kwetsbaarheid, wederzijds respect en voor verbinding zonder oordeel.

Greet

Ben enkele keren naar een Soul Sharing Cirkel bij Katarina geweest. De manier waarop ze dit doet is zo puur en zuiver. Katarina is een heel bijzonder en heel warm persoon. Je voelt dat wat ze doet heel integer en liefdevol is. Voelde me verbonden met de hele groep. Echt een aanrader. Ik ga zeker nog terug. Bedankt Katarina en hopelijk tot snel !

Dirk

Zonder enige verwachting, maar absoluut met een open mind en een open hart stapte ik samen met mijn boezemvriendin ‘de circle’ in. We lieten alles lekker op ons afkomen en Katarina zorgde onmiddellijk voor de perfect energie om heerlijk te kunnen flowen. Wat volgde was een oase van verbinding, vertrouwen en wederzijds begrip en respect. Het resultaat was een mooie en helende reis die we samen met haar mochten ontdekken. Ieder in eigen gedachten en emoties. Plots was alles zoveel duidelijker en begreep ik vooral mezelf en mijn blokkades die veel minder zwaar voelde als voordien. Dankbaar met dit prachtige ritueel… En mijn proces dat mede ingang werd gezet door deze ongelofelijk vrouw. 

Anke

Met een open geest en een gezonde dosis nieuwsgierigheid trokken we voor de eerste keer naar Katarina voor een Soul Sharing Cirkel. We voelden ons meteen thuis bij deze gastvrije, vriendelijke, zachte vrouw. Op een bepaald moment was het ook even confronterend maar Katarina stelde ons meteen op ons gemak en het is inderdaad ook gewoon goed je verdriet en pijn te kunnen en mogen uiten zonder meer. Dankjewel voor deze mooie ervaring Katarina en tot ziens!

Johan

Vragen?

Translate »