Self CARE

Self CARE bij RockSea is een TOTAALBELEVING en een bewuste keuze om liefdevol te zorgen voor jezelf. Een combinatie van pure ontspanning en creatieve bezinning in een confidentiële setting.

Een origineel me-time moment als geschenk? Een cadeaubon van RockSea is pure Self CARE verwennerij en heel deugddoend. Elke bon wordt gratis opgestuurd en mooi verpakt met een leuke verrassing. Cadeaubon mogelijk vanaf 20€.

Zie agenda voor een snelle blik op alle Groepssessies en Cirkels van het Self CARE aanbod. Individuele Sessies zijn steeds op afspraak.

Individuele Sessies

Groepssessies & Cirkels

Wat een ervaring!! Nieuwe inzichten, warme aanwezigheid, energie, professionaliteit, kracht, kwetsbaarheid, ontspanning, balans, zacht,… Dankjewel Katarina!

Karolien G.

Het is altijd heerlijk om even volledig tijd te maken voor jezelf onder begeleiding van Katrien. Ik voel me altijd helemaal ontspannen en sterker na onze sessies.

Bieke

Als je binnenkomt bij Katrien’s praktijk krijg je instant een goed gevoel en word je meteen op je gemak gesteld. De coaching sessies die ik volgde raakten enkele verborgen waarheden en inzichten. Maar ook de Reiki behandeling en de Shanka Prankshalana reiniging werkten helend. Mede door Katrien’s professionele maar toch hoog intuïtieve aanpak . Een onmisbare aanrader als je beter voor jezelf wil zorgen op allerlei vlakken.

Aicha

Ik heb een een online meditatie en relaxatiepakket ‘Thuiskomen bij jezelf’ gevolgd. Van tevoren werd er duidelijke informatie verschaft en op de avonden zelf begeleidde Katrien de groep op een hele fijne, rustige en open manier. Er was genoeg ruimte voor vragen en input vanuit de medecursisten.
Daarnaast heb ik nog een privé sessie gedaan bij Katrien die ook weer meer inzicht gaf in m’n eigen zijn, mijn valkuilen en dus waar op te letten en hoe die aan te pakken of nog beter voorkomen. Ik gebruik de tools die Katrien mij gegeven heeft meerdere keren per week en vaar daar wel bij.
Lang verhaal kort, ik gun iedereen een sessie bij Katrien!

Jel

Het mooiste wat je jezelf kan geven is aandacht en liefde. Met een warme en vertrouwende aanpak, leert Katrien je om je eigen kracht te hervinden. Wat moeilijk in woorden te omschrijven is, is het gevoel en de liefde die je ervaart na elke sessie. Leer jezelf écht kennen, kom tot jezelf en laat deze prachtige dame je bijstaan. Ik beloof je… je zal er geen spijt van hebben.

Lien

Dank je Katrien, het waren heel aangename en rustgevende, laagdrempelige sessies. Ik zal het pakket dat je stuurde koesteren en lang blijven gebruiken. Deze lessen van jou maken echt een verschil in mijn leven. Heerlijk en ‘wellness for the brain’!

Chantal

Zalige Reiki healing gehad bij super aangename vrouw! Een aanrader!

Karolien VR

I really loved joining RockSea and the Wave’s women’s circle during the last full moon. I really enjoyed the space that was created to not just look inside, but also to connect with other like-minded women. It was such a beautiful experience and I will definitely be joining circles in the near future. Katarina has such a warm vibe, and she knows how to bring people together in such a genuine and beautiful way. Thank you so much for creating this space for all of us. Hope to see you soon. 

Christina

Bij RockSea and the Waves heb ik een Reiki en een Shanka Prakshalana gevolgd.
Beide behandelingen kan ik aan iedereen aanraden. De Reiki om je innerlijke blokkades op te heffen en de Shanka Prakshalana om je darmen en volledige lijf te cleansen.
Dank u Katrien voor de fijne en zachte begeleiding.

Najat

I recently received a healing reiki session from Katarina. I felt welcomed in her beautiful space which felt so harmonious and safe. Katarina has the wonderful ability to make you feel at ease immediately and she gently guides you to awaken your inner intuitive capacities in such a way that you get answers from your soul. The treatment in itself was very feelable and afterwards I had a feeling of lightness and release that lasted a few days. I can still perceive a state of deep inner peace. She also takes care of sending you all the materials she used, so her session goes further than a one-hour treatment. I was happily amazed!

Nucu C.

Onlangs mocht ik een helende reikisessie ontvangen van Katarina en die was op z’n minst gezegd deugddoend! Hoewel de sessie online verliep kon ik de effecten diepgaand voelen en was de feedback die Katarina mij achteraf gaf ‘spot on’. Haar intuïtie en geleidend vermogen doen echt hun werk. Ik apprecieerde ook de hele omkadering: het introductiegesprekje, het werken met edelstenen en verschillende kaarten, de klankschalen en de feedback.
Katarina is een vrouw met pit en bovenal een pracht van een vrouw! Heb je zin in een bijzondere ervaring, dan ben je bij Katarina zeker aan het juiste adres.

Winde

Thuiskomen bij jezelf…dat is wat iedereen, denk ik, wil of op zoek naar is, en zo nodig heeft! In vele gevallen richten we ons naar de medische wereld voor kwaaltjes en problemen waarvan de oplossingen bij onszelf liggen. Zoals Katrien het zegt: met beide voetjes op de grond, “gronding”, naar ons lichaam luisteren zodat we het kunnen voeden met wat we echt nodig hebben! Iets wat met de paplepel zou moeten ingegeven worden en zeker op de scholen een plaats zou mogen krijgen.
Bedankt Katrien voor het inzicht, kennis en de topsessies!! Dat het zich mag verspreiden als een virus!

Ann

De reiki sessies van Katrien zijn een absolute aanrader. Een boost voor je ganse systeem. Je wordt warm onthaald en je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om je helemaal op je gemak te voelen. De setting is rustgevend en een plezier voor het oog, door de kleine subtiele details, die helemaal weergeven wie Katrien is. Een vrouw met een heel groot hart en de gave om je weer helemaal in je kracht te zetten. Pure rust en magie. Niet twijfelen, gewoon doen! Het blijft nog dagen nazinderen. En je komt buiten met duidelijke inzichten. Dankjewel Katrien.

Gwenny

Zalig toekomen oase van rust en ontspanning, instant vakantiegevoel! bij een toffe madame, de charismatische Katrien, die warm onthaalt, verwent, en van aanpakken weet. De Reiki Healing is een ware massage voor de ziel, en de intentie zetting maakt het des te meer diepgaand, persoonlijk, en intens. Een plezier voor lichaam en geest, en je onderbewustzijn brengt inzichten die nog dagen nazinderen. Fijn, zo thuiskomen bij jezelf!

Miranda

Vragen?