Over Katrien

People will forget what you did…but will never forget how you made them feel

Maya Angelou

” Ik ben Katrien of Katarina, Energetisch Therapeut & Mindfulness Coach bij Rocksea and the Waves.

Sinds mijn 8 jaar, zetten ze me alleen op het vliegtuig richting Senegal, India en Zuid-Afrika om mijn familie te bezoeken die daar op missie was.  Op mijn 21ste wou ik de rest van de wereld ontdekken en heb ik na mijn toerisme studies 14 jaar in het buitenland gewerkt op meer dan 30 bestemmingen.  Geïnspireerd en beïnvloed door vele culturen heb ik me altijd een kind van de wereld gevoeld. Ik zie verder dan uiterlijke verschillen en voel vooral de energie die jij uitstraalt. Als Energetisch Therapeut heb ik daar nu net mijn specialiteit van gemaakt!

Na mijn terugkeer naar België in 2014 heb ik enerzijds de wereld van HR/Rekruteringen in verschillende sectoren grondig verkend in combinatie met vele professionele en persoonlijke opleidingen in zelfontwikkeling en holistische opleidingen tot Coach en Energetisch Therapeut.  Zelfreflectie is voor ieder van ons een continue proces en de sleutel tot innerlijk geluk.

Het is mijn MISSIE om JOU bij je authentieke kern te brengen en te laten dansen op de golven van het LEVEN! “

Katrien Verlinden – RockSea and the Waves

Never stop learning because life never stops teaching

Overzicht van de belangrijkste opleidingen 

  • Gecertifieerd Coach & Counsellor (2015-2016) * Quality, Crisis & Team Management (2005-2020) * HR Coaching en Recruiting (2013-2020)
  • Master Reiki & Integrated Energy Therapeut (2016-2020) * Traditionele Tantra en Hatha Yoga Filosofie (sinds 2014 tot op heden) * Vrouwelijke Healing Therapie volgens de seizoenen van het Keltisch Wiel (2019-2020) * Kristal, Chakra & Klankhealing (2016-2022) * Basis Cranio-Sacraal Therapie (2023)

Vloeiend NL, Eng, Frans en Spaans.  Een sessie kan in één van deze talen.

Vrijwilliger bij verschillende organisaties o.a.

Dansen op de golven van het leven

Katrien over ‘De geboorte van RockSea and the Waves’

Toen ik tijdens mijn tienerjaren de film Basic Instinct zag, wist ik onmiddellijk dat ik mijn eerste dochter ROXY de naam zou geven. Alleen besefte ik wel nog niet dat het niet persé een fysieke baby zou zijn maar wel een creatieve baby die ook via mijn vrouwelijk center mocht groeien.

Vele jaren later, na het beleven van een rijke waaier aan opleidingen en het doorleefd hebben van enige persoonlijke levensprocessen, kreeg ik enorme goesting om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan en anderen positief te begeleiden. Net op dat moment kreeg ik een waardevolle hint dat “Katarina and the Waves” echt een naam is die bij me past.

Een maand nadien kwam ik tijdens een wandeling in Egypte vlakbij de Sinaï woestijn toevallig een RockSea Bedoeïen kamp tegen…

YESS! BINGO! EUREKA  

RockSea and the Waves

Werd geboren als een godin uit het schuim van de Rode Zee. Krachtig, magisch, een weerspiegeling van gronding & flow, vrouwelijk sensueel en dansend op de golven van het leven!

Dát is waar ik voor wil staan met mijn zaak en dat wil ik uitstralen naar de wereld!

Translate »