Over Katrien

People will forget what you did…but will never forget how you made them feel

Maya Angelou

” Ik ben Katrien of Katarina, Energetisch Therapeut, Mindfulness & Wellbeing Coach bij Rocksea and the Waves.

Na het overlijden van mijn vader op mijn 8 jaar kreeg mijn leven plots een andere wendig maar zeker niet persé negatief.  Als kind begreep ik heel snel hoe de dood nu eenmaal deel uitmaakt van onze beperkte tijd hier op aarde.  De levenslessen die we in dit leven krijgen zijn zeker niet altijd gemakkelijk maar dat maakt elk moment wél net waardevol.  Mijn eerste belangrijke boodschap is daarom…

Wacht niet om je droom te leven tot je pensioen want wie weet haal je dat nooit!

Mijn moeder zette mij na het overlijden van mijn vader vanaf mijn 8 jaar vol vertrouwen als alleenreizende minderjarige (AM) op het vliegtuig richting Senegal, India en Zuid-Afrika waar ik mijn tante mocht bezoeken die daar als diplomate op missie was.  Ik groeide enerzijds op onder de spreekwoordelijke ‘Vlaamse kerktoren’ van Duffel maar dankzij de andere wereldse ervaringen voelde ik me van kinds af ook een wereldburger

Aangezien ik zo intens genoot van al die reizen werd het me snel duidelijk dat ik toerisme wou studeren aan de Hogeschool om mijn buitenlandse avontuur verder te  kunnen zetten.

Op mijn 21ste startte ik mijn carrière in het buitenland. Ik heb gedurende 14 jaar in het toerisme op meer dan 30 bestemmingen wereldwijd gewerkt. Als Destination Manager begeleidde ik met veel passie zowel de toeristen als mijn teams en vond ik het super fascinerend om met allerlei culturen samen te werken.

Na mijn terugkeer naar België in 2014 kwam opnieuw de confrontatie met die ‘Vlaamse kerktoren’ en voelde dit als integreren in mijn eigen land.  Ik had namelijk nog nooit een volwassen werkleven in België gehad. Toen startte ook mijn zoektocht naar diepere zelfonwikkeling en werd het tijd om eerst mijn eigen geconditionereerde patronen en processen te onderzoeken.

Gedurende 7 jaar heb ik professioneel enerzijds de boeiende wereld van HR – Human resources  en Rekruteringen in verschillende sectoren grondig mogen verkennen in combinatie met vele erkende opleidingen van Yoga tot Coaching & Counselling, Energetisch Therapie, Mindfulness, Klankhealing etc.

In maart 2021 ( volle Coronatijd) kreeg ik na een ‘blij ontslag’ als HR & Office Manager onverwachts de fantastische opportuniteit om te springen als zelfstandige met behulp van het springplank traject van de overheid.

Ik voelde dat het universum mij hielp om mijn droom en zielsmissie uit te werken met als rode draad het zorgen voor en het coachen van mensen.

Gepassioneerd door zelfontwikkeling, holistisch welzijn en verbindend samenwerken vanuit het hart geef ik zachte intuïtieve begeleiding op maat waarbij elk individu en groep zich comfortabel mag voelen. Ook ervaring met tieners en volw. met fysieke en/of mentale beperking(en).

Het is mijn MISSIE om jou naar je authentieke kern te brengen en te laten dansen op de golven van het leven.

Dankzij optimale CARE ➡️ C_reër A_andacht, R_ecupereer E_nergie “

Katrien Verlinden – RockSea and the Waves

Never stop learning because life never stops teaching

Overzicht van de belangrijkste opleidingen 

  • Gecertifieerd Coach & Counsellor (2015-2016) * Quality, Crisis & Team Management (2005-2020) * HR Coaching en Recruiting (2013-2020)
  • Master Reiki & Integrated Energy Therapeut (2016-2020) * Traditionele Tantra en Hatha Yoga Filosofie (sinds 2014 tot op heden) * Vrouwelijke Healing Therapie volgens de seizoenen van het Keltisch Wiel (2019-2020) * Kristal, Chakra & Klankhealing (2016-2022) * Basis Cranio-Sacraal Therapie (2023) * TRE®️ tension and trauma releasing exercises), trauma-informed yoga (binnen verschillende vormen van yoga), neurogenic yoga (combinatie van yoga en TRE) , trauma-informed mindfulness trauma – informed pranayama – ademhalingsoefeningen (2024) * Hartcoherentie -ademhaling (2024)

Vloeiend NL, Eng, Frans en Spaans.  Een sessie kan in één van deze talen.

Vrijwilliger bij verschillende organisaties o.a.

Dansen op de golven van het leven

Katrien over ‘De geboorte van RockSea and the Waves’

Toen ik tijdens mijn tienerjaren de film Basic Instinct zag, wist ik onmiddellijk dat ik mijn eerste dochter ROXY de naam zou geven. Alleen besefte ik wel nog niet dat het niet persé een fysieke baby zou zijn maar wel een creatieve baby die ook via mijn vrouwelijk center mocht groeien.

Vele jaren later, na het beleven van een rijke waaier aan opleidingen en het doorleefd hebben van enige persoonlijke levensprocessen, kreeg ik enorme goesting om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan en anderen positief te begeleiden. Net op dat moment kreeg ik een waardevolle hint dat “Katarina and the Waves” echt een naam is die bij me past.

Een maand nadien kwam ik tijdens een wandeling in Egypte vlakbij de Sinaï woestijn toevallig een RockSea Bedoeïen kamp tegen…

YESS! BINGO! EUREKA  

RockSea and the Waves

Werd geboren als een godin uit het schuim van de Rode Zee. Krachtig, magisch, een weerspiegeling van gronding & flow, vrouwelijk sensueel en dansend op de golven van het leven!

Dát is waar ik voor wil staan met mijn zaak en dat wil ik uitstralen naar de wereld!