Mindfulness Sessies voor Tieners

Jongeren laten kennis maken met ademhalings- en grondingsoefeningen, yoga, energetische massage, klankhealing en relaxatie kunnen ongelofelijk helpen bij hun ontwikkeling.

Extra positieve effecten zijn een betere concentratie, meer begrip voor zichzelf maar vooral meer balans & plezier

Deze sessies kunnen voor elke jongere interessant zijn en zeker bij ADHD en ASS.

It takes courage to grow up and become who you really are - E.E. Cummings

Mindfulness Tieners

Mindfulness voor Tieners

Met de leeftijd van 12 t/m 17 jaar gebeurt er veel met je. Je lichaam en brein zijn volop in evolutie. Er wordt veel van jou verwacht op school, je hobby’s, je vrienden en de druk van social media zorgt ervoor dat je voortdurend bezig bent.  Je mag jouw plekje in de wereld nog vinden maar dat is moeilijk want je voelt vaak een druk van de buitenwereld die jouw binnenwereld onrustig maakt.

Hoe ga je hier als tiener best mee om? Wat kan je doen als je veel piekert, faalangst of concentratieproblemen hebt en je moeilijk helemaal kan ontspannen.

Tijdens deze sessie ga je via specifieke oefeningen meer rust in je hoofd en je lichaam creëren, (lastige) gevoelens en gedachten herkennen en er ook beter mee leren omgaan.  Extra positieve effecten zijn een betere concentratie, meer begrip voor jezelf maar vooral meer balans & plezier.

Deze sessies kunnen voor elke jongere interessant zijn maar zeker bij ADHD en ASS.

Naargelang de deelnemers past Katrien het niveau van de sessie intuïtief aan opdat iedereen zich comfortabel mag voelen.

Wil jij het ook eens proberen?

Theemomentje met lekkere versnaperingen nadien inclusief.

Waar en wanneer

Studio LO – Linkeroever Regatta wijk, Hubert Lampolaan 33, 2050 Antwerpen

Mindfulness voor Tieners

Woensdag 13u30-15u

  • Woensdag 29/05 (meerwaarde omwille van de aankomende examenperiode)

Ik raad de Mindfulness lessen van Katrien aan omdat ze laat zien en losmaakt waar je aan kan werken. Haar krachtige energie gaf mij kracht, die ik nodig had om de verandering in te zetten, om te oefenen, vol te houden en te vertrouwen.

Ann M

De moeilijke covid omstandigheden hebben ons meer en meer in het “digitale” geduwd, maar ze hebben ons ook meer de weg gewezen naar het essentiële.
Dat vond ik ook bij RockSea and the Waves: een aantal sessies die je de nodige hulpmiddelen geven om tot jezelf te komen, daar vanalles te ontdekken en een eigen evenwicht te vinden !
Een aanrader!

Véronique

Dank je Katrien, het waren heel aangename en rustgevende, laagdrempelige sessies. Ik zal het pakket dat je stuurde koesteren en lang blijven gebruiken. Deze lessen van jou maken echt een verschil in mijn leven. Heerlijk en ‘wellness for the brain’!

Chantal

Thuiskomen bij jezelf…dat is wat iedereen, denk ik, wil of op zoek naar is, en zo nodig heeft! In vele gevallen richten we ons naar de medische wereld voor kwaaltjes en problemen waarvan de oplossingen bij onszelf liggen. Zoals Katrien het zegt: met beide voetjes op de grond, “gronding”, naar ons lichaam luisteren zodat we het kunnen voeden met wat we echt nodig hebben! Iets wat met de paplepel zou moeten ingegeven worden en zeker op de scholen een plaats zou mogen krijgen.
Bedankt Katrien voor het inzicht, kennis en de topsessies!! Dat het zich mag verspreiden als een virus!

Ann V

Vragen?