Teamcirkels

‘Een Teamcirkel brengt VERBINDING op hart- en zielsniveau’

Een diepe verbinding met jezelf, de ander en de groep. Zonder oordeel, los van van wie jij bent of wat je doet. Je mag er gewoon ‘ZIJN’.

Je wordt samen begeleid in speciale meditaties, visualisaties, relaxaties en creatieve activiteit(en). Je leert om vanuit stilte te luisteren, te creëren en te delen.

Heb je vragen? Ik werk op maat van elke doelgroep en bespreek graag de mogelijkheden.
info@rockseaandthewaves.be

 

Go to the people and places that light up your SOUL

Wie en wat
Voor elke mooie ziel die een hartsverbinding wil ervaren met zichzelf en andere gelijkgestemde zielen.

Magische cirkels met inspirerende thema’s, begeleiding van speciale meditaties en leuke creatieve activiteiten naargelang het seizoen.

Kleine groepjes voor een geborgen sfeer en connectie. Max 8 pers.

Wanneer
Eén woensdag per seizoen : 19u30 -22u00

Woensdag 20/03 Lente Cirkel

‘Plant jouw creatieve zaadjes’

Welke projecten, job, reis, hobby’s, liefde, relaties, vriendschappen wil jij aantrekken? Of wil je meer vrije tijd en innerlijke rust in je leven creëren? De kracht van VISUALISATIE.

Woensdag 29/05 Zomer Cirkel

‘Straal de zomer tegemoet’

Alle geplante zaadjes komen meer en meer tot bloei… Hoe kan jij de juiste focus geven aan wat jouw ziel écht wil. De kracht van de juiste MANIFESTATIE.

Woensdag 16/10 Herfst Cirkel (Volle Super Maan)

‘Laat los in liefdevolle dankbaarheid’

De blaadjes vallen van de bomen en ook wij mogen meer inwaarts keren om te voelen wat wél en niet meer bij ons past. Loslaten geeft ruimte aan wat belangrijk is voor jouw ziel.

Woensdag 04/12 Winter Cirkel

‘Geef aandacht aan jouw innerlijke lichtje’

Tijdens de donkere en koude dagen is het belangrijk dat we ons innerlijk verwarmen en terugkijken op wat het voorbije jaar voor moois of moeilijks heeft gebracht… Durf stil te staan en jouw persoonlijke ‘winterslaap’ toe te laten.

Prijs
– Cirkel Jaarkaart 100€ pp (4 x 1 Cirkel per seizoen)

Creatieve activiteit, materiaal, lekkere drank en versnaperingen incl.

P.S. De Cirkel Jaarkaart is een mooi engagement voor jezelf en je zal een prachtige evolutie in jezelf gewaar worden.

Locatie
Deze cirkels gaan door op de fijne locatie van Yoga Linkeroever gelegen aan de Schelde.

Adres: Dorpstraat 12 A, 2070 Burcht.
Gratis parking: Kaaiplein

Fiets: 12 min fietsen langs de Schelde vanaf voetgangerstunnel Linkeroever

Openbaar Vervoer: elke 10 min rechtstreekse bus (H/T) vanaf Frederik Van Eedenplein Linkeroever tot Kaaiplein in Burcht (bus nr 99S, 95 of 87)

Inschrijven
Via de link onder kom je terecht op de booking tool van Yoga Linkeroever.

Kies je voor de de Cirkel Jaarkaart (zie tarieven) dan ben je automatisch voor alle 4 Cirkels ingeschreven in 2024.

Extra
Ook privé boekbaar op datum naar keuze. Prijs naargelang duur, locatie en/of verplaatsing.

Dankbaar dat ik deelnam aan de Soul Sharing Cirkel bij RockSea and the Waves. Katarina creëert een fijne omgeving waar er ruimte is voor kwetsbaarheid, wederzijds respect en voor verbinding zonder oordeel.

Greet

Ben enkele keren naar een Soul Sharing Cirkel bij Katarina geweest. De manier waarop ze dit doet is zo puur en zuiver. Katarina is een heel bijzonder en heel warm persoon. Je voelt dat wat ze doet heel integer en liefdevol is. Voelde me verbonden met de hele groep. Echt een aanrader. Ik ga zeker nog terug. Bedankt Katarina en hopelijk tot snel !

Dirk

Zonder enige verwachting, maar absoluut met een open mind en een open hart stapte ik samen met mijn boezemvriendin ‘de circle’ in. We lieten alles lekker op ons afkomen en Katarina zorgde onmiddellijk voor de perfect energie om heerlijk te kunnen flowen. Wat volgde was een oase van verbinding, vertrouwen en wederzijds begrip en respect. Het resultaat was een mooie en helende reis die we samen met haar mochten ontdekken. Ieder in eigen gedachten en emoties. Plots was alles zoveel duidelijker en begreep ik vooral mezelf en mijn blokkades die veel minder zwaar voelde als voordien. Dankbaar met dit prachtige ritueel… En mijn proces dat mede ingang werd gezet door deze ongelofelijk vrouw. 

Anke

Met een open geest en een gezonde dosis nieuwsgierigheid trokken we voor de eerste keer naar Katarina voor een Soul Sharing Cirkel. We voelden ons meteen thuis bij deze gastvrije, vriendelijke, zachte vrouw. Op een bepaald moment was het ook even confronterend maar Katarina stelde ons meteen op ons gemak en het is inderdaad ook gewoon goed je verdriet en pijn te kunnen en mogen uiten zonder meer. Dankjewel voor deze mooie ervaring Katarina en tot ziens!

Johan

Ik heb al een paar keer deelgenomen aan een Soul Sharing cirkel, elke keer net iets anders! Katrien heeft een warme persoonlijkheid en door haar subtiele aanpak voelt het comfortabel aan om, net zoals elke deelnemer, mijn emoties en mijn gedachten met de anderen te delen zonder beoordeeld te worden. Het schept een band met de groep en geeft me meer vertrouwen in mezelf. Dankjewel Katrien en tot de volgende!

Carine

Vragen?