Thuiskomen bij jezelf – privé Mindfulness Sessie

‘Wellness for your brain & body’ voor meer innerlijke rust en kwalitatieve focus.

Diep vertrouwen voelen vanuit jouw bron en dansen op de golven van jouw ZIJN!

Het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven.

When you recharge yourself, RAINBOWS appear

Bij deze privé Mindfulness Sessie gaan we via specifieke ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en relaxatieoefeningen dieper in op jouw persoonlijke systeem (mentaal/fysiek/emotioneel), jouw huidige situatie en eventuele blokkades. We maken eventueel ook gebruik van stemvorken, klankschalen en andere interessante tools bij de relaxatie.

We ontwikkelen mentale en fysieke bewustwording om innerlijke rust te ervaren in jezelf. Daarnaast stimuleert het ook je spontane creativiteit, productiviteit en je gezondheid in het algemeen.

Bij mooi weer kunnen we de sessie ook buiten houden in de natuur.

Inbegrepen

  • Korte intentiesetting via essentie coaching van jouw huidige situatie
  • Ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en relaxatieoefeningen (geen ervaring vereist)
  • Relaxatiemateriaal inclusief ( yogamatje, kussen, deken, stemvorken, klankschalen etc.)
  • Opvolgingsbericht met extra tips op maat van jouw sessie mogelijk

Online –  Thuiskomen bij jezelf privé

Deze Mindfulness Sessie is ook perfect online mogelijk. Bij een live sessie ben je uit je vertrouwde omgeving voor een totaal Zen moment. Bij een online sessie leer je de technieken net in je vertrouwde omgeving toepassen. Ook voor mensen in het buitenland een mooi alternatief waarover we mooie feedback krijgen.

Inbegrepen

  • Korte intentiesetting via essentie coaching van jouw huidige situatie
  • Ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie en relaxatieoefeningen (geen ervaring vereist)
  • Opvolgingsbericht met extra tips op maat van jouw sessie mogelijk

Ik heb de online sessie ‘Thuiskomen bij jezelf’ gevolgd. Een zeer aangename ervaring! Ik doe de sessie zeker opnieuw. Katrien is een topdame. ‘Thuiskomen bij jezelf’ zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen. Je voelt je rustig en je piekert minder om nutteloze zaken. Vandaar een dikke merci en tot binnenkort voor de Reiki.

Lindsay

Ik heb een een online meditatie en relaxatiepakket ‘Thuiskomen bij jezelf’ gevolgd. Van tevoren werd er duidelijke informatie verschaft en op de avonden zelf begeleidde Katrien de groep op een hele fijne, rustige en open manier. Er was genoeg ruimte voor vragen en input vanuit de medecursisten.
Daarnaast heb ik nog een privé sessie gedaan bij Katrien die ook weer meer inzicht gaf in m’n eigen zijn, mijn valkuilen en dus waar op te letten en hoe die aan te pakken of nog beter voorkomen. Ik gebruik de tools die Katrien mij gegeven heeft meerdere keren per week en vaar daar wel bij.
Lang verhaal kort, ik gun iedereen een sessie bij Katrien!

Jel

Thuiskomen bij jezelf…dat is wat iedereen, denk ik, wil of op zoek naar is, en zo nodig heeft! In vele gevallen richten we ons naar de medische wereld voor kwaaltjes en problemen waarvan de oplossingen bij onszelf liggen. Zoals Katrien het zegt: met beide voetjes op de grond, “gronding”, naar ons lichaam luisteren zodat we het kunnen voeden met wat we echt nodig hebben! Iets wat met de paplepel zou moeten ingegeven worden en zeker op de scholen een plaats zou mogen krijgen.
Bedankt Katrien voor het inzicht, kennis en de topsessies!! Dat het zich mag verspreiden als een virus!

Ann

Dank je Katrien, het waren heel aangename en rustgevende, laagdrempelige sessies. Ik zal het pakket dat je stuurde koesteren en lang blijven gebruiken. Deze lessen van jou maken echt een verschil in mijn leven. Heerlijk en ‘wellness for the brain’!

Chantal

Vragen?

Translate »