Yoga op maat

Yoga op maat is er voor iedereen!

Professionele intuïtieve begeleiding aangepast aan de doelgroep waardoor elk individu en groep zich comfortabel mag voelen. Ook ervaring met tieners en volw. met fysieke en/of mentale beperking(en).

Heb je vragen? Ik werk op maat van elke doelgroep en bespreek graag de mogelijkheden.
info@rockseaandthewaves.be

 

If you don't take CARE of your wellness, you will have to take CARE of your illness

Reiki werkt helend op verschillende niveaus. Met de juiste intentiesetting stimuleert het ook positief jouw gedachten en handelingen. Het lichaam kan sensaties en tintelingen ervaren om zo blokkades opnieuw te laten stromen én een diepe heilzame ontspanning te ervaren.

Elke sessie wordt anders geïnitieerd en ervaren naargelang de intentiesetting. Bij RockSea gaan we echt voor een TOTAALBELEVING met essentie coaching, Reiki massage, Kristal en Chakra Healing via geur (AURA SOMA) en klank, bezinning en je gaat ook met extra inzichten naar huis. Deze aanpak is heel uniek en voelt als wellness voor je lichaam, mind en ziel. Je kan een sessie eenmalig boeken of 1 sessie per seizoen kan wonderen doen. Seizoenskaart is 1 jaar geldig en je krijgt 20€ korting bij 4de Reiki Sessie.

Inbegrepen 2,5u tot 3u – 125€ (21% btw incl)

  • Intentiesetting via essentie coaching van jouw huidige situatie
  • Reiki massage met comfortabele kledij
  • Bezinning en integratiemoment met thee en versnaperingen in ZEN-Oase
  • Nabespreking met wijsheidskaart die je de volgende dagen en weken extra inzicht mag brengen
  • Leuk Reiki cadeautje
  • Opvolgingsbericht op maat van jouw sessie

Online –  Reiki Energy Healing

Ook online en op afstand kan de healing inwerken en gevoeld worden.  Wanneer de therapeut en de cliënt ongestoord aandacht kunnen geven aan de behandeling kan dit net zo goed helende effecten hebben als een live sessie. Het lichaam zal ook sensaties en tintelingen ervaren om zo blokkades opnieuw te laten stromen én een diepe heilzame ontspanning te ervaren. 

Voor de totaalbeleving raden we een live sessie aan maar wanneer door te grote afstand of andere omstandigheden het live niet zou kunnen, is dit zeker een goed alternatief.

Inbegrepen 1u10 – 60€ (21% btw incl)

  • Korte intentiesetting via essentie coaching van jouw huidige situatie
  • Reiki behandeling
  • Wijsheidskaart die je de volgende dagen en weken extra inzicht mag brengen
  • Opvolgingsbericht op maat van jouw sessie

Het was de eerste keer dat ik een reiki behandeling ontvangen heb van de ongelooflijk lieve Katrien. Het gaf me de diepe rust die ik nodig had. De manier waarop Katrien de behandeling geeft en de setting maakt het geheel helemaal af. Een prettige, ontspannende ervaring voor lichaam en geest. Een echte aanrader!

Sofie

Wat een ervaring!! Nieuwe inzichten, warme aanwezigheid, energie, professionaliteit, kracht, kwetsbaarheid, ontspanning, balans, zacht,… Dankjewel Katarina!

Karolien G.

I recently received a healing reiki session from Katarina. I felt welcomed in her beautiful space which felt so harmonious and safe. Katarina has the wonderful ability to make you feel at ease immediately and she gently guides you to awaken your inner intuitive capacities in such a way that you get answers from your soul. The treatment in itself was very feelable and afterwards I had a feeling of lightness and release that lasted a few days. I can still perceive a state of deep inner peace. She also takes care of sending you all the materials she used, so her session goes further than a one-hour treatment. I was happily amazed!

Nucu C.

Zalige Reiki healing gehad bij super aangename vrouw! Een aanrader!

Karolien VR

Onlangs mocht ik een helende reikisessie ontvangen van Katarina en die was op z’n minst gezegd deugddoend! Hoewel de sessie online verliep kon ik de effecten diepgaand voelen en was de feedback die Katarina mij achteraf gaf ‘spot on’. Haar intuïtie en geleidend vermogen doen echt hun werk. Ik apprecieerde ook de hele omkadering: het introductiegesprekje, het werken met edelstenen en verschillende kaarten, de klankschalen en de feedback.
Katarina is een vrouw met pit en bovenal een pracht van een vrouw! Heb je zin in een bijzondere ervaring, dan ben je bij Katarina zeker aan het juiste adres.

Winde

De reiki sessies van Katrien zijn een absolute aanrader. Een boost voor je ganse systeem. Je wordt warm onthaald en je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om je helemaal op je gemak te voelen. De setting is rustgevend en een plezier voor het oog, door de kleine subtiele details, die helemaal weergeven wie Katrien is. Een vrouw met een heel groot hart en de gave om je weer helemaal in je kracht te zetten. Pure rust en magie. Niet twijfelen, gewoon doen! Het blijft nog dagen nazinderen. En je komt buiten met duidelijke inzichten. Dankjewel Katrien.

Gwenny

Zalig toekomen oase van rust en ontspanning, instant vakantiegevoel! bij een toffe madame, de charismatische Katrien, die warm onthaalt, verwent, en van aanpakken weet. De Reiki Healing is een ware massage voor de ziel, en de intentie zetting maakt het des te meer diepgaand, persoonlijk, en intens. Een plezier voor lichaam en geest, en je onderbewustzijn brengt inzichten die nog dagen nazinderen. Fijn, zo thuiskomen bij jezelf!

Miranda

Erg genoten van de reiki healing. Warme, attente ontvangst door Katarina. Gestart met coaching die leidt tot een duidelijke, gepersonaliseerde intentie. Een ontspannen en geborgen gevoel tijdens de reiki zelf. En achteraf nog de tijd om na te praten en de behandeling verder te laten inwerken. Het was een zeer fijne ervaring!

Greet

Thank u so much for this healing Reiki session. I felt peaceful and centered. Well guided and welcome in a safe homie atmosphere. Well done Katrien!

Angelonel

Een enorme opluchting om niet enkel gelijkgezinde zielen te vinden maar dus ook om een plekje te hebben waar je terecht kan voor een babbel, introspectie en zoveel meer. Een verademing voor de zintuigen, geest en lichaam. Ik stapte buiten als een heel ander mens. De essentiële ik. Leuk! Echt Danku voor alles en kijk al uit naar mijn volgende sessie!

Alja

Wat een aangenaam en hartelijk ontvangst. Katarina is zo een warm persoonlijkheid en begrijpt meteen waar je nood aan hebt. Dit was mijn eerste Reiki ervaring en het smaakt naar meer. Ik blijf zeker terugkomen. Dank je!

Liesbeth

Mijn allereerste keer reiki bij Katrien, een hele openbaring op spiritueel vlak en innerlijk ontwaken. De energie die Katrien vasthoud is verwarmend en uiteraard “helend”, ze neemt haar tijd om jou te leren kennen en aan te voelen. Verder geeft het ook een enorm vertrouwen in jezelf en krijg je antwoorden waar je al een poosje naar op zoek bent, dankjewel Katrien voor de mooie ervaring, mij zie je zeker terug!!

Chayenne

It’s time to relax is when you don’t have time for it!
I realized that when Katarina had to ask me five times when was a good time for the Reiki treatment. I finally made that time and took it! First a good conversation to return “home” and afterwards, closing your eyes and letting Katarina making you mindful of what you are doing to get the best out of it! Two words that came out: HARMONY and EASE OF MIND. Find out what works best for you!
Carla

Heel warme ontvangst, een luisterend oor, interessant… zalige Reiki behandeling.
Aanrader!

Myriam

I had the best Reiki session ever with Katarina. She was so generous with her care and warmth. The amazing results showed on my fit bit watch, with the lowest stress level ever recorded for me!
Vivienne

Mijn eerste Reiki ervaring bij Katrien was bijzonder, inzichtgevend en vooral hartverwarmend.  Ze heeft mij weten te raken zonder aan te raken, magisch en helend.
Ska

Als echte leek, maar wel volledig “open minded”, kwam ik bij jou voor een Reiki Healing. Door je warme, rustige ontvangst voelde ik me direct op mijn gemak. Je legde me heel duidelijk en professioneel uit hoe de sessie zou verlopen. En het mag gezegd worden, het was een zalige sessie. Lang geleden dat ik me nog zo rustig en ontspannen gevoeld heb. Echt een aanrader. Dankjewel Katrien voor deze geweldige ervaring
Ilse

Katrien helpt je op een hele aangename manier om even stil te staan in het drukke leven.  Even relfecteren en helemaal ZEN worden, daar draait REIKI om. Abslouut een aanrader!
Ilona

Me ayudo mucho. Muy satisfecho de la energia que recibi. Me alivio las molestias que tenia. Muchas gracias!
Louis Javier

Dankjewel voor de warme ontvangst, de fijne ervaring en de manier waarop je mij “gezien” hebt. De sensaties van de geuren, gewaarwordingen en woorden zinderen nog na…

Diane

Katrien weet wat ze doet en heeft mij heel hard geholpen bij bepaalde obstakels waarmee ik zat. Goede en duidelijke antwoorden gekregen waar ik echt mee verder kon! De reiki healing zelf heeft me helemaal tot rust gebracht en ik mocht een gevoel van totale ontspanning ervaren. 1 woord.. ZALIG

Caro

Katarina zorgt voor een warm onthaal, stelt je op je gemak en voelt snel aan wat je noden zijn, waardoor ze haast onmiddellijk je vertrouwen wint.
Na de eerste Reiki Healing kon ik met de verkregen inzichten direct aan de slag.
Tijdens de tweede sessie stroomde al snel de energie en voelde ik pijn aan mijn lever, uiting van boosheid. Na het opleggen van rozenkwarts (Katarina werkt met stemvork en kristallen) welden tranen bij de verwerking van verdriet dat achter de boosheid schuilt. Ik kan de aanpak en de werkwijze ten zeerste aanbevelen en ben dan ook heel dankbaar.

Sabine

Mijn eerste ervaring met een Reiki healing sessie bij Katrien was zalig! Katrien neemt haar tijd, luistert naar je verhaal en geeft vooral vertrouwen. Het heeft me zeker en vast aangezet tot verder nadenkwerk over hoe ik in mijn leven sta, de dingen die ik wel of niet doe en waarom ik ze doe. Dikke Merci Katrien X

Els

Vragen?